Microsemi/Microchip Libero vs Altera/Intel Quartus

Mine sider

Microsemi/Microchip Libero vs Altera/Intel Quartus

May 29, 2018 FPGA 0

Libero SoC Design Software | Microsemi

Jeg har arbejdet med med MicroSemi Igloo Nano FPGA på arbejdet, og det gik noglelunde nemt med at få det op og køre, selvom det tog det meste af en dag før jeg havde mit første design downloadet til FPGA’en.

Alt i alt syntes jeg Libero software’en er ganske nemt at gå til, og det er ikke fordi jeg er forudindtaget selvom jeg har arbejdet for Microsemi i mange år (dog uden at havde noget at gøre med deres FPGA’er).

Jeg havde egentligt tænk mig, at prøve på at sammenligne Libero med Altera’s Quartus, så jeg bestilte en MAX II eval board og en USB blaster fra Altera. Desværre blev det en kort fornøjelse, da deres driver til USB blasteren ikke umiddelbart virker under Windows 10. Ved at goggle lidt fandt jeg ud af, at man kan installere en driver, men det blev det ikke meget bedre af, da det bare fik Windows til at gå ned med et brag. Og så gav jeg op…….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *