Blog – Engelsk eller dansk ?

Mine sider

Blog – Engelsk eller dansk ?

August 1, 2018 Web 0

Da jeg begyndte, at skrive på denne blog var det min mening kun at skrive på dansk.

Jeg skriver om lidt forskellige ting, og kan på min traffik statistik se, at jeg næsten ingen hit får på de blogs jeg skriver omkring software udvikling (Hvilken også er det jeg skrive mest om). Det giver meget god mening, da alt omkring software udvikling de-facto foregår på engelsk.

 

Det er faktisk også nemmest for mig, at skrive på engelsk omkring dette emne, så jeg har bestemt mig, at skrive på engelsk når jeg skriver omkring software udvikling.

Dette vil godt nok give en blog, der bliver en blanding af engelsk og dansk, men det vil jeg leve med :=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *