Disable Caps Lock

Mine sider

Disable Caps Lock

July 21, 2018 Windows Tips og Tricks 0

Update: Et meget nemmere tool til at disable keys er SharpKeys som jeg klart kan anbefale.

 

Jeg er en keyboard mongol, der konstant rammer de forkerte taster. En tast som jeg ret ofte rammer er CAPS LOCK. Jeg har aldrig indset hvad denne tast skulle gøre godt for, og den er til en konstant irritation, hver gang jeg kommer til at ramme den. Derfor vil jeg gerne slå CAPS LOCK fra.

Google fører i de fleste tilfælde til sites, hvor det beskrives at man skal ændre “scancode map” i registrerings databasen. Jeg kunne ikke rigtigt få det til at virke, men til sidst fandt jeg endelig en site, der havde de helt rigtige settings for mig.

Nedenfor findes de filer til at opsætte registrerings databasen til at om-konfigurere CAPS LOCK.

De er tyv-stjålet fra : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/disable-caps-lock-key-in-windows-vista/

KeyboardMappings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *