Boganmeldelse : Scott Meyers – Effective C++ : 55 specific ways to improve your programs and designs ½

Mine sider

Boganmeldelse : Scott Meyers – Effective C++ : 55 specific ways to improve your programs and designs ½

December 10, 2017 Boganmeldelse Programmering 0

Lad det være sagt med det samme. “Effective C++ : 55 specific ways to improve your programs and designs”  er ikke en nem bog at læse. Det er ikke en bog for begyndere, og kræver nok at man har et par års erfaring med at programmere C++ før man kan få noget ud af den.

Jeg synes ikke, det er en bog man skal læse fra enden til anden, men den er god som opslagsbog, når man lige vil sikre sig, at man laver en specifik programmerings teknik effektivt.

Bogen indeholder mange guldkorn, som jeg selv med mange år erfaring godt kunne få noget ud af den, men den er desværre beskrevet i et meget tørt og “kedeligt” sprog, der gjorde at det tog meget lang tid at komme igennem den.

For mig er det vigtigt, at en lærings bog er let og spændende at læse, da det gør at man glæder sig til at læse videre, og dermed får man faktisk får læst bogen.

Jeg har læst mange andre bøger, der var meget mere spændende end “Effective C++ : 55 specific ways to improve your programs and designs”, så det bliver kun 3 stjerner herfra, selvom jeg ved at mange andre anbefaler denne bog.

/Flemming Jahn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *