Doxygen i et mix c/c++ environment.

Mine sider

Doxygen i et mix c/c++ environment.

July 13, 2017 C/C++ programmering Programmering 0

I dag havde jeg et problem med at få doxygen til at virke for mine C++ klasser. Problemet var at jeg fik denne warning : warning: documented symbol xx was not declared or defined for mine method’er i mine c++ filer.

Jeg endte med, at lave det meget lille eksempel som vist nedenfor. Det viste sig, at Doxygen ikke har defineret __cplusplus, og det skal man selv sørge for ved at sætte PREDEFINED = cplusplus. Med den sat virker Doxygen fint :).

Header fil: test.h

#ifndef TEST_H_
#define TEST_H_
#ifdef __cplusplus
#define TEST (128) ///< Header size

/**
* Class for test
*/
class test_c {
/**
* Constructor
*/
test_c();
};
#endif // end __cplusplus
#endif /* TEST_H_ */

Source fil : test.cpp

#include “test.h”
test_c::test_c() {

}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *