Windows snipping tool

Mine sider

Windows snipping tool

June 28, 2017 Windows Tips og Tricks 0

Normalt vil jeg bruge “printScreen” knappen, når jeg har brug for et snap-shoot af mit skærmbillede, og så paste det ind i Paint eller et andet billedbehandlingsprogram for at tilpasse det område, jeg ønsker at bruge.

I dag er jeg blevet lidt klogere, og har opdaget at Windows har indbygget et tool, der kan gøre dette uden at skulle over Paint, for at tilpasse området. Dette tool hedder “Snipping Tool” (Klippeværktøj hvis du har en dansk Windows).

For at starte Snipping Tool’et skal man bare trykke på Windows knappen og skrive “snipping”, så dukker det op. Det er meget intuitivt, hvordan Snipping Toole’et bruges, når først det er startet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *